viernes, 20 de noviembre de 2015

Enlazados contra el SIDA 2015


Amb motiu de la commemoració del DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA la Regidoria de Joventut i Cooperació torna  a organitzar la campanya de sensibilització “Enlazados contra el SIDA”.

La infecció per VIH seguix sent en l’actualitat un greu problema de salut que necessita una resposta col•lectiva. Segons dades de l’OMS, 35,3 milions de persones estan infectades,  de les quals 2,1 milions són adolescents (de 10 a 19 anys). En el nostre país  3.278 nous infectats foren diagnosticats en 2013 (segon dades del Ministeri de Sanitat, Servicis Socials i Igualtat), i el rang d’edat de 25-39 anys és el  més afectat.

Les persones poden reduir el risc d’infecció pel VIH limitant la seua exposició als factors de risc, per això hem de seguir informant, sensibilitzant i formant jóvens com tu, ja que amb les mesures preventives pertinents podrem fer-li front de forma eficaç i segura.

A tal fi, des de la Regidoria de Joventut i Cooperació hem organitzat les activitats següents per a difondre, sensibilitzar, conscienciar i implicar-te contra la SIDA: 

Concursos #ALZOMILAZO2015 : En Twitter, Instagram i Facebook: Esteu atents a les bases que es publicaran el dilluns 23 de novembre! On premiarem la vostra creativitat desmuntant mites de contagio Hi haurà premis suculents!!

Concurs Relats Curts “Enlazados contra el SIDA 2015”: els treballs dels quals hauran de versar sobre el VIH, la malaltia de la SIDA i la seua realitat, posant-ne de relleu la seua importància en els països en desenvolupament.

Recollida de teles roges en IES, centres juvenils i centres socials. Del 23 de novembre a l’1 desembre volem que ens ajudes a fi que Elx tinga un llaç gegant de tot un municipi que unit diga MÉS DE 37 ANYS DE SIDA SÓN MOLTS.

Jornades de sensibilització en els IES, amb taules informatives; tallers sobre la SIDA a càrrec de professionals del Departament de Salut del Vinalopó i de la sexòloga de la Regidoria de Joventut; tallers de ràdio, conformació de llaços humans…

IES Nit de l’Albà el 30 de novembre,
IES Carrús 1 de desembre
IES Tirant lo Blanc 1 de desembre
 IES Severo Ochoa 2 de desembre
 IES Pere Ibarra el 3 de desembre

Tallers en els centres Juvenils per l’Assessoria Psicosexual.

Unitats mòbils de Ràdio Jove Elx els dies 30 novembre en l’IES Nit de l’Albà i 1 desembre en l’IES Carrús.

Campanya “ALZO MI LAZO”: El 27 de novembre estarem de les 17:00 fins a l’hora del tancament en el Centre Comercial l’Aljub. Apropa’t al nostre photocall, podràs participar en el nostre concurs de facebook!

Lectura de manifest institucional: L’1 de desembre a les 12:00 hores en la Plaça de Baix.


Unix-te i enllaça’t contra la SIDA amb nosaltres !!
No hay comentarios:

Publicar un comentario