martes, 2 de febrero de 2016

I Mostra de Curtmetratges per a mòbil "Casa de la dona"

T’atrau el món dels curts, tens de 13 a 18 anys, creativitat, i t’agradaria contribuir a la sensibilització social sobre la promoció en igualtat d’hòmens i dones? Estàs d’enhorabona!! Perquè la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Elx, amb la d’Igualtat, convoca la…

I MOSTRA DE CURTMETRATGES PER A MÒBIL “CASA DE LA DONA”


Vols saber com participar? Només et cal tindre residència a Elx i ser un jove de 13 a 18 anys.  Podràs fer-ho individualment o amb els teus amics, no més de 5. Anima’t, pensa en la història i a rodar ! De segur que serà molt divertit.

La temàtica del concurs és la de promocionar la igualtat entre dones i hòmens.  Elimina els rols socials, trenca els estereotips i reflectix relacions basades en el respecte i la igualtat!

Tens tot el que cal per a crear este curt.  Imaginació, creativitat i un mòbil. Presenta’l en format digital (.mov, .avi, .mpg o .mp4).

I només per participar rebràs... un curs de gravació i edició de vídeo i d’igualtat de gènere!!  Coneix i experimenta amb programes de codi obert (Blender) i explora les possibilitats que oferix. Introduix-te en la creació de vídeo amb dispositius mòbils i tablets!!

Inscriu-te si vols participar en la Mostra fins al 29 de febrer a les 23:59 hores (inscripció), després d'aquest pas rebràs la formació i tindràs de termini per a enviar el curt fins al 23 Abril a les 15:00 hores.

No tens excuses, consulta les bases açí i... participa !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario