lunes, 12 de septiembre de 2016

Mostra de Teatre Dama d'Elx 2016


Mostra de Teatre Dama d'Elx 2016


El pròxim  dijous 15 de setembre el teló del Gran Teatre d’Elx s’alçarà per donar pas a la XXI Mostra de Teatre Dama d’Elx, succés organitzat per la Regidoria de Joventut i Cultura en col•laboració amb la Plataforma Teatre, i que fins al 24 de setembre delectarà els amants del teatre a Elx. 

Nou grups locals seran els responsables de l’encís que en forma d’obra i a  partir de les 21:00 hores, a excepció del diumenge 18, ens portarà des de la nostra còmoda butaca  a una altra realitat, fent-nos plorar, riure i sentir amb les seues diferents històries.


T’agradaria conéixer la PROGRAMACIÓ ?


DIJOUS 15 SET. – 21h.: “Es lo que hay”, d’Eric Sáez Ibarra. PROSCÉNIC. 90 minuts Comèdia

DIVENDRES 16 SET. – 21h: “Nudos de sangre”, de S.D.I Eugenio TAITANTOS TEATRO. 80 minuts. Drama.

DISSABTE 17 SET. – 21h: “La Demostración”, de David Auburn. IL•LUSIÓ TEATRE. 90 minuts Drama

DIUMENGE 18 SET. – 19:00 hores: “La habitación de Telma”, d’Isabel Velasco. DREAMSHOW. 45minuts. Teatre familiar

DILLUNS 19 SET. – 21h: ”Aparentemente desordenado pero en equilibrio” Creació col•lectiva. TALLER DE TEATRE ARTPRENDE. INICIACIÓ. 50 minuts. Drama.

DIMARTS 20 SET. – 21h: “Una noche de bohemia”. Adaptació dramàtica lliure de “Tres sombreros de copa” de Miguel Mihura. CELDA 1009. 120 minuts Melodrama musicalitzat.

DIMECRES 21 SET. – 21h: “Nunca jamás”, de Christian “KRO” Amorós Cano. SENTIDO MACBETH. 80 minuts.

DIJOUS 22 SET. – 21h: “Esperando a Godot”, de Samuel Beckett. SAHARA TEATRE.  100 minuts. Tragicomèdia.

DIVENDRES 23 SET. – 21h: “Domesticando a Arancha”, de Rita Andreu LA ZELDA DE MARIO. 90 minuts. Comèdia.

CLAUSURA (Entrada única de 3 euros) DISSABTE 24 SET. -21h: “El último cowboy”, d’Eduardo Alonso FONT VIVA. 100 minuts. Comèdia.

Recorda segellar a l’entrada i l’eixida de cada funció el teu Teatreadicte i participa en el sorteig de 10 bosses de la Mostra i una entrada doble per a la clausura. 
A més, en el vestíbul del Gran Teatre podràs visitar i fer-te divertides fotografies mentre recorres una exposició per les diferents èpoques del teatre .

Novament, esta edició aposta pel sistema de "taquilla invertida", per la qual l’espectador és el que decidix, una volta vista l’obra, pagar allò que considere just i oportú.

Que no t’ho conten ! Vine i disfruta del teatre més jove d’Elx.  T’esperem !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario