martes, 22 de noviembre de 2016

Enllaçats contra la SIDA 2016

Amb motiu de la commemoració del DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA la Regidoria de Joventut i Cooperació torna a organitzar la campanya de sensibilització “Enllaçats contra la SIDA”.

Les persones poden reduir el risc d’infecció pel VIH limitant la seua exposició als factors de risc, per això hem de seguir informant, sensibilitzant i formant jóvens com tu, ja que amb les mesures preventives pertinents podrem fer-li front de forma eficaç i segura.

A tal fi, des de la Regidoria de Joventut i Cooperació hem organitzat les activitats següents per a difondre, sensibilitzar, conscienciar i implicar-te contra la SIDA: 

Concurs Relats Curts “Enllaçats contra la SIDA 2016”: escriu un relat amb un màxim de 500 paraules, la temàtica del qual verse sobre el virus del VIH, la malaltia de la SIDA, l’impacte del VIH en els països en desenvolupament, la normalització del VIH en el cas dels malalts i el seu entorn. Participa en la categoria que et corresponga per edat i opta a guanyar un rellotge intel•ligent i un lot de llibres cortesia de la llibreria Ali i Truc. Si t’agrada escriure, este és el moment. Tens de termini fins a l’1 de desembre a les 23:59 hores.Concurs #ALZOMILAZO2016 en Twitter: A partir del 22 de novembre i fins al 16 de desembre a les 8:00 hores tens de termini per a posar tota la teua creativitat en un tuit i desmuntar mites de contagi utilitzant el hashtag #sidaSIDA o #nodaSIDA, depenent del missatge que vulgues emetre. El tuit guanyador serà seleccionat entre els tres que aconseguisquen més RTs, una targeta regal per valor de 100€ serà per al guanyador.
Concurs #ALZOMILAZO2016 en Instagram: A partir del 22 de novembre i fins al 16 de desembre a les 8:00 hores tens de termini per a compartir una imatge on desmuntes mites de contagi, utilitzant els hashtags #sidaSIDA o #nodaSIDA. Llig les bases i els requisits i participa! Podràs optar a guanyar una targeta regal per valor de 100 €, genial per a estes dates, no creu?
Concurs #ALZOMILAZO2016 en Facebook: El 3 de desembre estarem de les 9:00 a les 18:00 al costat de l’entrada del pavelló Esperanza Lag de la Ciutat Esportiva d’Elx. Apropa’t al nostre photocall, posa i aconseguix que els teus amics voten amb un “M’agrada” la teua fotografia en l’àlbum “Enllaçats contra la SIDA 2016” que pujarem a la nostra pàgina Joveselx Ajuntament d’Elx el 7 de desembre. Podràs guanyar un sopar per a dos persones en el restaurant Misteri d’Anna.


Jornades de sensibilització en els IES amb taules informatives: tallers sobre la SIDA a càrrec de professionals del Departament de Salut del Vinalopó i de la sexòloga i de l’equip  de la Regidoria de Joventut; tallers de ràdio, conformació de llaços humans…

IES Monserrat Roig ► 28 i 29 de novembre,
IES Severo Ochoa ► 29 de novembre
IES Pere Ibarra ► 30 de novembre
IES Victoria Kent ► 1 de desembre
FP Lope de Vega ► 2 de desembre
IES San José de Calasanz ► 2 de desembre

Tallers en els centres juvenils per l’Assessoria Psicosexual:
23 novembre 19:00 Centre Juvenil Palmerars
30 de novembre 18:00 Centre Juvenil Carrús
30 de novembre 18:00 Centre Juvenil Poeta
10 de diciembre 19:00 Centre Juvenil La Marina

Unitats mòbils de Ràdio Jove Elx 
- 28 novembre en l’IES Monserrat Roig 
- 30 desembre en l’IES Pere Ibarra


Unix-te i enllaça’t contra la SIDA amb nosaltres !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario